torsdagssjuk och oledig

Jag kom hem så sent igår kväll/natt. Blev en pratstundspromenad med Olle hem mot Fladden, efter att ha sett Babel hemma hos Max Friberg, och sen varit på Grand Hotel i all evighet för att spana in alla Balgäster.

Litet urval:
image16

image17

Idag skulle jag egentligen varit ledig. Skönt, för jag vaknade "sjuk", dvs med svåååår halsmandelsåkomma, och smärta därtill. Min röst var skrovlig som på en gammal fiskare, jag kände mig trött och livlös. Men jobbet hörde av sig - fuck, man, jag behöver pengar, så det blev till att pallra sig upp, käka, fixa matlåda och sen ta sig mot Lindex. Och när jag kom ut i det strålande solskensvädret möttes jag av.. VA? VAR I HELVETE ÄR MIN CYKEL?
Oh, no. Jag lånade ju ut den till Olle igår natt. how could I fugedd? Fick pallra mig upp på Rakels bikey, som e så kort i sadeln att jag känner mig som Axel på Rakels cykel (väldigt böjda ben).

Sammanfattningsvis har jag ännu en gång spenderat alldeles för mycket pengar på kläder under en kvart, och jag kommer behålla allt.

Imorn blir det nattåg mot Västerås. But first: sum' sleepin' n' workin'. Nighty!

[f] Måtte C-vitamin ta mig till skyarna..


enjoy some pictures!

Idag var det cepesvårt att gå upp. Gårdagen blev ganska sen, fastän jag inte skulle göra något efter jobbet, men det slutade - trevligt nog - med att jag på bussen hem hoppade av vid astrid, drog hem till Warfvinge-Sverdrup med rabarber stora som palmer, bakade paj, och ungicks med Olle så mycket jag hann eftersom han drar på Norge-säsong om en halv vecka.
På bussen satt jag med en tant som hoppat på fel buss, och som inte heller tyckte att det verkade nödvändigt att hoppa av, gå över gatan och ta åt-andra-hållet-bussen tillbaka. Hon skulle hellre sitta kvar hela vändan för visst vänder väl ändå bussen tillslut och kör tillbaka?? (joo. have a nice ride)

Fick också veta hemma hos W-S att Calle i lördagsnatt ju var borta nån timme (inte en jävel som märkte men vi låtsas), och att han då gått ut i Tunaparken precis utanför och sovit en timme. (My Gawd; maniac :-P) Nu fick vi i alla fall svar på vad det är för eventuellt folk som ligger i parker om nätterna - som man kanske borde vara lite pre-våldtäkts-rädd för.. hehe

Idag  - en dag då det för övrigt var helt fantastiskt jävla varmt - var jag på kören en kortis, sen på Gerda, och på cykel hem efter nån ytterligare timme. Och då kom dagens lilla happening of the day. En sån dära liten fågel med mycket gult på sig (kanske kan heta bofink?) satt på cykelvägen och skulle lyfta när jag kom med cykeln. Men det blåste liksom lite motvind och jag kom närmre och närmre och det var så sjuukt nära att jag fick den i/på munnen! Jag fick den på halsen istället. Och crazy som jag är, även om jag var i en smärre chock,  kan jag inte sluta ångra mig att jag inte tog den om bena, cyklade hem och matade den som ett kärt husdjur. Istället flög fågelsatan iväg.

Till helgen är det Västerås som gäller. Ska på pre-studentskiva. Kommer nog bli välle trävligt, och jag ser fram emot det.

Rasmus dator har ett roligt program som heter PhotoBooth. Här kommer några av lördagens tagningar. I love!

image12

Astrid och jag, för den som tvekar.

image13

Jag.

image14

Helggänget. (maja sov) mange, axel, rasmus, jag, calle, och astrid liggande.

image15

Hot Stuff!


[f] Goder Natteplatte.       Häpp å Kråka

"vilken trevlig helg det blev"

Fantastiskt trevlig helg, låångt över förväntan. Det skulle egentligen bli en ganska random helg, men den turned out to be fantaastic! Med start efter jobbet í fredags; fika med mikaela på stan, mumselimums med lyxnostalgigodis (bl a "sura S") och sen traskelitrask till Stadsteatern. Lel-treornas musikal, en massa trevliga vänner i vestibulen, och rysningar och jubel. Jag satt för övrigt bredvis en schysst dam som var helt med på noterna vad gäller att vråla ord som Yeay, woohooooo och Sexy!
Delvis mindre bra, delvis lagom, och mestadels Rockingly-well-performed-wow satt vi och njöt - Mikaela, Emmie, jag och alla andra i publiken.
Så efteråt kunde det ju bara finnas en rimlig sysselsättning; öl o mys på kulturen med Totte o Sigrid. Och sen kom några musikal-lel:are, sen några till och med tiden bara vällde de in! Och tusen öl/cider senare (och ja..okej, en del bolmande bland gänget), så kom Jan, Fredrika, Nina, Joel och han-den-dära-som-spelade-Pip-den-andre-och-som-visade-ett-gigantiskt-intresse-(*harkling*)-men-som-ändå-fruktansvärt-roligt-nog-hånglade-med-Jan-på-min-lilla-så-kallade-order.
Det blev en allnighter, - jag och emmie strosade hemåt (-nejtack vi ska inte in på en öl hos dig, gubben, med endast lärarflocken och mycket alkohol i allas blodomlopp, jag ska jobba imorn så det får nog bli sova av nu i åtminstone dessa fem timmar jag kan samla ihop men fantastiskt trevligt att bekanta sig med dig under hela denna afton godantt sovgott festa lugnt farväl!) och på ett helt stört sätt stod vi sedan mitt på delphinen, på cykelvägen och hade raggat upp/blivit uppraggade av "Killen med fjäderboan och ridspöt från den dära stora festen på Delphi för ett par veckor sen". Och inte nog med att vi stod där och bytte nummer, kissignödiga i natten; såklart (?) kutar en kille förbi och in i buskaget, och oj, där kom två till, och den bakre sa några väl valda skällsord och jagade den som var två meter framför. Jag kan inte säga vad som fanns i väskan, men tjopp/klirr så flög det ut en stor flaska HugoBoss-parfym mitt framför oss tre oskyldiga i natten. Den fick bli till Jonathan.
Sen på nått sätt, toalettbestyr och sömn.

Efter jobbet på lördagen (aaah, mycket folk efter löning, och Gawd, mycket att göra) kastade jag mig upp på bikey:n, via Netto såklart - en annan behöver sitt knäckebröd! - mot teatern. Jag behövde inte heller betala min biljett för jag kunde ju plötsligt hjälpa till med att kolla biljetter. Jag var duktig, trodde jag, men nejdå. The Gangstah-hålla-koll-på-biljettrivningskillen tyckte jag var kass, och skällde på mig ett par gånger för att jag gjorde fel, och han beskrev flera gånger hur det var tänkt att jag skulle göra nu och då och hit och dit. Jag får nog inte jobbet igen..

Jag hängde på hem till Pontan efter showen, på ännu lite knäckebröd, sen hem till Warfvinge/Sverdrup där vi skulle ha "party". kom igång jävligt sent, men tjobaloo, vilken toppenkväll, med Astrid och boyzen.
Lite kortfattat: Twister, Grogg, balkongsyssla (you know), Maja sovandes sedan flera timmar, Calle i extas berättandes om alla mannens och kvinnans könsorgans inre och yttre delar med latinska namn, och såklart lite top-3 kvinnans könsdelar, respektive mannens. och det dära ge-elstötar-spelet. Najz!

Delade säng med Axel från halv fyra till mornin'.

Nu är jag i big house of oaktown igen, med nypotatis och jordgubbar på köksbänken. Och givetvis regn utsides.
Hes, glad, nöjd.

[f] Livet är en fest.

gone

Idag;  till Mårten, en sorgetår, för förlorad far.

[f] man är liten på jorden

Day After Yesterday

AH SUNDAY, LOVELY SUNDAY. No work, just chillin'. En återhämtningsdag. Med lite vaniljglass, kolasås, strössel i magen och Sofie o Linnéa dessvärre hemåkta, är lördagen sammanfattad som en allnighter. (My favourite expression! Lite käckt på mitt Stockholmskindahway).

image7
oojj

Efter Serbiens vinst - för övrigt såå tydligt genomtänkt att alla östländer fick alla poäng! - skulle vi dra till Delphi. Hittade inte riktigt ända fram till det så kallade festivalområdet förrän vi hamnade på vad som absolut måste varit tänkt som festivalschabrak-efterfesten, med Singstar i högsta hugg och en hel hop trevliga, festglada, sociala, kontaktssökande boyz. Efter många händelserika timmar var klockan plötsligt fyra nånting, Sofie var hemma, Linnéa var..nog nån annanstans..och jag var också nånstans. Så det vankades läge att krypa hem. Mange och de andra var definitivt nån annanstans, så det var girls night out (och ja...och alla andras night out. Inte direkt folktomt ställe. Stackars jävel att städa sitt "hem"!) på slutet. I left. Hejdå, sa jag. Så gick jag.

image8


Imorse stod Sofie och diskade när jag klev upp. (vinglig?) Sen gjorde jag gröt, för att kompensera. Men såklart så stack jag in i duschen dierkt, coh lite käckt fick sofie ta över även gröten, Damn. men jag har i alla fall städat min boning ett slag nu på morgonen.. Och slängt soporna thänk Gawd. No smell good.

Ska till malmö nu snart, så att det liksom blir en dag det här också PusseliPusseli.

[f] Goooooo Delphi! Rooooock Singstar!

Schlagerlördag

Det är lördag vecka nitton nu. Lite folk har tittat in i källaren, vi ser (och hånar åt) Eurovision Song Contest. Efter en delad flaska skumpa, menges Bag In och lite annat e vi laddade för en hellång kväll Själv siktar jag på att dra till Delphi, innan två, för att ta lite del av AFB-festivalen (det är sant, tro mig, här på Fladden har vi faktiskt FunkyRockyCoola festvaler). "Jeppe tha Man" (dvs, halvloosern som bor ovan mig och som kallar sig musiker för att han gör en och annan tecnobit) har sagt att han ska DJ'a efter tolvslaget, så man får väl om inte annat sticka dit för att vara lojal. jag har under kvällen invigt min Goblinvattenspruta, så ni kan vara lugna! :P

MIn väska är fortfarande på semester. Mamma är för jävla snurrig för att ens minnas om hon pratat med någon i Furuboda Reception eller ej. (Jag döör)

Mikaela har skaffat ny kille. Nån stockholmare med nynazistkompisar. På magen sägs han ha djävulen intatuerad.. ååkej Mika. Go for it! (och såklart heter han Micke. Man klarar inte sånt kan jag säga haha.

Jaja, party is still going on. Gotta keep spending.

[f] Om jag var the-Ark-Ola skulle jag också vaxat magen. Smart drag hottie-Salo. (Dock det fetaste minuset till Grynet-wannabe-på Finska!!)

leksakslyckan del två

Okej okej. Jag måste erkänna att jag ändrat mig! Jag vill ha den lille gröna monstermänniskofiguren! Vid en närmare titt på flingpaketet såg jag att den kan spruta vatten genom de två vattenmelonslika bollarna som "han" håller i brösthöjd. och häftigare värre såg jag sedan att grönisen ska föreställa Green Goblin från Spider Man. (Så otroligt olikt!!)

Jag måååste verkligen börja spara nu, Stor-spara! Och ändå kom jag idag hem från jobbet med en påse. Två par skor, en klänning, två par trosor och två skärp! My Gawd. hur ska detta hålla? och jag har inte ens kommit in i att kolla in sommarkollektion till min garderob.

Imorgon får det efter jobbet bli fokus på schlagerfestivalen. NU är det Spy Game på trean. I love my TV!

[f] Pitt blir ju aldrig ful.

Leksakslycka

Idag är det torsdag, och jag har jobbat till stängning, sedan handlat på willy's, så även om klockan snart är halv tio (och jag ack och ve har missat "Kyle XY" på femman), är jag just hemkommen. jag sitter och småskrattar lite generat åt mig själv eftersom jag när jag kom hem till min alldeles folktomma boning packade upp mina matkassar, öppnade mitt nya paket flingor och högt uppropade Tjohoo! En gubbe!!! när jag såg den inplastade leksaken som följde med i förpackningen. Tro mig - jag vill egentligen inte ha den lille gröna självmordsbombarlika mannen i brillor och gasmask. Det bara kom, men glädjen var i alla fall i stunden rakt från hjärtat!

Imorse när jag och mamma skulle störta i till stan för att jag skulle med tåget, insåg jag att jag glömt min ryggsäck i Furuboda! Aaargh! Såå störigt! Jag fick dessutom ta senare tåg, vilket bidrog till att jag på mycket dåligt humör fick korsa halva Kristianstad från mammas jobb till stationen. Jag somnade på tåget. När jag kom till Lund drabbades jag av det mycket lustiga att jag inte för mitt liv kunde komma ihåg var jag ställt min cykel! Jag var nyvaken och förvirrad och knallade omkring runt hundratals cyklar i ex antal pinsamt för många minuter. Men jag fann den!

Imorgon bitti ska ja upp mycket, mycket, mycket tidigt! Usch. Och duktiga Rakel är fortfarande i skolan sedan över tolv timmar tillbaka. Livet är så hårt, så hårt.

[f] med telefonångest, förlorlorad väska och sjukt skum dygnsrytm.

mod

Då var man alltså, med fräsch fruktsallad i magen, hemma i Oaktown efter en dag i Furuboda. Mamsen och jag tog bilen imorse ner genom Skånes östra slätter, parkerade på Föreningen Furubodas stooora parkering, gick in till biblioteket på folkhögskolan och inväntade upprop. I samma rum satt max åtta andra (man tänker i det läget en kortis: what the fuck of Holy Moses! Not more people?). Först presenterar ett glatt ansikte sig som Mathias, sedan kollar jag mig omkring, funderar över om jag borde vara nervös, om jag kan texten och om jag överhuvudtaget kan få fram nån vidare vacker sångton efter helgens sångbravader (och gårkvällens intensiva övande). Bakom mig uppfattar jag strax ett lite skämtsamt harklande, jag vänder mig om och ser en annan lärare, som förmodligen försökt få möjligheten att socialisera sig ett tag, och han presenterar sig (mycket mycket bekant) som Mathias - Déjà vù!!. (Heter alla Mathias?? Tydligen!) Inne i biblioteket visar sig även Laercio. (Kändes över förväntan att se ett bekant ansikte.)

Ett schema sattes upp för allas sång/antagningstider och jag och mamma hann däremellan fika. Insjungningen gick väl inte tjoflöjt åt pipsvängen, juryn såg helharmonisk ut på ett mycket...diplomatiskt vis, och jag fick tillfrågat några korta frågor. Lite paus, och sen gehörsprov. Und Mittagessen mit pröjsande Mutti. En strandpromenad, kort toabesök, snabbvisit inom Åhus Skoaffär, sen till polska snickare (inte svartjobbare obs obs) för lite svår kommunicering, och sen hem nach Hause.

Ah, jag har varit sååå duktig idag. hade liite ångest imorse, men nu när allt är över finns det liksom inget man kan göra till eller från. Mitt intryck var i alla fall över lag mycket gott, så jag tänker mig att det skulle vara trevligt att sjunga där ett år. Jag gaddade ihop mig med en annan jämnårig sökande tjej från Linköping. Det gjorde att det liksom blev lite lättare att smälta hela situationen. Och så fantastiskt med trevligt umgänge!

Dagens 'Lustigt': - "Jag vill ha en veranda!" (Laercio Wendel ang om han helst bor i liten friggerbod eller, som nu, i korridorsrum)
Dagens 'Lusigt' 2: - "Hej! Mathias",  [...] " Hej! Mathias"

[f] om inte annat får det bli Down Under...     (Usch, tänk om de verkligen tyckte att jag sög)

stabil!

haha, varje gång jag kollar in min egen blogg får jag en chock för att den är Rosa, med Hjärta, och så gigantiskt megafeminin på ett sätt som är såå olikt vulgära mig, Men jag tror att det finns nån slags längtan i mitt layout-val. En strävan efter att bli lilla nätta rosa Freja. hah! Den dagen.

Känslosvall kom över mig nu: AAAH, Hur kan man vara så fuuul? jag stöööör mig, jävla människa. skaffa lite Good Looks innan du kommer in i mitt liv och river upp. Tänk om vi träffas nån dag. AH, gonna be hard. Gonna unlike.

Idag spinnade jag. Spinningledaren trodde nog att jag var lite halvt retarded. Eller i alla fall att jag typ skulle tuppa av eller nått, innan vi ens börjat trampa. Men tji fick hon, kärringa, när jag trampade på, likt dunderkarlsson hög på milkshake!

jag är numera den fria människan med alla världens möjligheter. Med dörrarna öppna, och med lust till tusen. (hm, hur var det nu med lust och dödssynder. eller är det lättja jag tänker på? äh, nevermind - me gonna live!)

En honörsgest till E Hallon, för att hon inspirerar mig så! till mycket, och för hennes öppenhet, och kärlek! (och för att hennes blogg är så braaa!! *peppar*)

[f] ännu en late pre-work-night. Fan då!

Dagens fokus: Clara och Lomma

Vi har entusiastiskt (?) spelat in hela helgen, från mellantidig eftermiddag till sena kvällen. Och eftersom Claris Baris fyller femton år idag (grattis grattis grattis min bästaste lilla älslkingssyster i hela världen -  Nosen!!), tog jag sent tåg hem till Kristianstad igår kväll lagom till festligheterna runt stationen och Stora Torg! Mamma kom och hämtade mig med bilen, och vi skulle köra hem.. Vips så stoppas vi av polisen (-min-allra-bästa-vän) - man får ju inte köra inne i smeten på helgkvällar, woops, forgot about that mummy? - och polismannen (som jag gärna skulle vilja kalla "Björn" pga tidigare erfarenheter) säger. "Tusen Spänn" som första kommentar. Damn! tänker mamma. (vi slappa betala, för mamsen och jag såg så ledsna och skamsna och skabbiga ut och kunde alltså omöjligt ha varit svarttaxi eller bråkmakare).
 
Imorse gnolade vi på med en ja må ho leva och jag blev alldeles snyftig och gråtfärdig en kortis (kan tilläggas att jag är en person som kan bli rörd för minsta lilla och gråta av minsta lilla lycka..), när det första som nyvakna Clara säger är Hej Freja! (mitt i sången, och hon såg helt glad ut!  jag var nämligen en av surprisarna. hon trodde nog hon var lite bortglömd. Visste i alla fall inte att jag skulle komma. Ah, det finns ingen i hela väärlden som jag gillar mer! Men jag behärskade mig och lyckades sjunga klart med alla miner i behåll, ganska så stabil i halsen).
Frulla på sängen (alla norpade av Claras bricka), litt paketer, deklaration och en normal frukost senare satt jag klockan elva bakom ratten mot stationen, för att sikta på Lomma (church, not beach). Det fick tillomed bli några tupplurar inklämda där på förmiddagen. En djupsömn på Ö-tåget, en tungsömn på bantorget - dock stektes jag i solen, och vaknade varm, brynt och om möjligt mer ofräsch än tidigare - och sen en vaken-kind-of-koma-till-min-risi-frutti-på-Lomma-bussen.

Som återhämtad!

Nu är det snart bara sju timmar och en kvart tills det är exakt tjugofyra timmar sedan jag gick upp en morgon tidigare. Så kanske dags att sova så att man håller sig regelrätt till "Du sover bort en tredjedel av ditt liv". (man vill ju inte missa sömn så att det blir Den dära Freja var så jävla dum att hon bara sov bort en fjärdedel i sin ungdom och fick sova satan som gammal för att komma ikapp.

[f] Beddah sleep. v' Got some sleepin' to collect. Och jag börjar bli än mer vindögd för var sekund.

hemmafredag..

Förvånansvärt hur tydligt det är fredag och man inser hur trist man är som e hemma, bara genom att slå på msn, och se att noll är online!! Shiit.  Big Party Friday it is for everybody (exept me..). Lämnade Lomma kl 22, väntade in bussen i stan, tjacka en falafel i min ensamhet - dock ej missnöjd märk väl!, tog bussen på barnbiljett, kom hem satte mig i sängen med datorn i knät och såg några avsnitt scrubs. Och kvar här sitter jag. och jag är så trött så trött!
Har jobbat en kortis och sjungit kör för resten. igår sjöng jag på som bara den för att lära mig texten till den jeckla Sting-låten (okej okej.. aprikosblues var ett infall. jag ångrade mig..tänk att komma in och få leva med att man sjöng aprikosblues..hellre inte komma in då; med den dära stingdängan.)

Jag har en pyssellåda. Och vad de flesta inte vet är att det talas en hel del om min pyssellåda här hemma i källaren. Det har påståtts att den inte kommer användas, att det är barnsligt, onödigt och töntigt. Men tjo nej! jag har börjat komma in i ett relativt regelbundet användande av mina pysselprodukter! I förrgår slog jag in paket, och igår så knöt jag ihop lite tråd..Ha! Två ggr på två kvällar. Inte illa are we? Jag ser framför mig:  "Med fantastisk talang inom pyssel; Freja!"

Dåligt i existerande vardag: Vi har en tant från Nivea på jobbet nu, som ska visa kunderna sina fantaaaastiska produkter: Men hon går mig på nerverna! Ah, satmara: Knip käft!! (*avreaktion: check!*)

jag är ensam hemma. Rakel är bland annat hemifrån p g a en the Ark-konsert (kul för henne).
Men jag mår bra! Ensamhet är inget som kommer åt mig i allra första taget.

[f] fast jag gillar ju att prata i telefon, och svara på sms, och prata, och umgås. Man e ju ingen ensamvarg..

allmänt en onsdag.

Detta ?r nog en av v?rldens b?sta och mest uppm?rksammade bilder. I so love it!
Efter dagens kraftansträngning (jobb, spinning, körsång - och dessutom mindre ansträngande och bara trevligt; kalas hos ulrika), är jag hemma och har kommit på vilken "valfri blues" jag ska sjunga upp för den jätteläskiga juryn nästa vecka, vilket alltså är ett fantastiskt framsteg i mitt mitt liv. nu återstår det att lära sig text, känsla och få in självdistansen. Till helgen kommer det bli fokus: sång. (Och sjääälvklart fokus: ägna-all-hjärnkapacitet-åt-att-tänka-på-systerysters-födelsedag-och-känna-ett-enda-stort-grattis-runt-henne-likt-en-aura. eller nåt..)

När jag satt på min cykel genom Ideons alla cykelvägar passerade jag fyra studenter - som jag för övrigt i förbifarten lite småcharmigt pratade med då jag körde om i ett svisch - och hörde sedan musik som jag kände så väl igen. Det var ett svagt ljud, som på håll, men jag anade ändå att det var en låt jag faktiskt kunde - vilken det nu var. Ungefär tvåhundra cykelmeter senare när jag fortfarande hör musiken (och såklart tänker "Det där verkar vara ett sjudundrans lajbans partaj") snärtas jag till i ansiktet av något litet vitt på sladd. Det var mina hörlurar som jag liksom utan att jag lagt någon större notis vid det, hängt runt halsen, och de spelade musik - "välbekant och som på avstånd likt ett sjudundrans partaj". GAWD, I'm an idiot. Kalla mig iPodnybörjare och jag håller med!!

Idag kom mitt nya Visakort (fråga mig inte vilket i raden), och det såg ut EXAKT som mitt gamla - på siffran identiskt! Och läskigt nog när jag jämförde jag mina autografer på baksidan såg jag att även dessa liksom..liknar varann. Jag är fulländad! tjoho! Äntligen kan jag kalla mig till underskiften vuxen, när den är densamma vid alla tillfällen! Som jag har längtat! Så många post-it-lappar som gått åt till övning. Lyckan är total. (Dessutom kan det tilläggas att jag fått behålla samma kod som det jag hade på Visakortet jag fick förförra veckan. En fräsch hjärncell sparad!)

Dags att daska bädden, eller vad man nu säger på slang till att gå och lägga sig. Njut av den fiiiina bilden på den afghanska flickan - hennes tragiska vardag till trots.

[f] Min valda blues är "Aprikosbluesen" från Tutti Frutti-skivan. Kan bli en hit! och är en av de fåtal blueser jag hört/kan.

Valborgsmässoafton

Det är egentligen första maj nu, om man ska kolla datumet efter klockslaget. Jag och Linnéa kom alldeles precis hem efter vår hook-runda i stan (Tack Totte för tipset om urringning!). Vi hookade gangsta-Fladden-boy ett och två, skulle dela taxi, och det slutade i den lämpliga skjutsen hem av herr Blå (Die Polizei - vilket vi INTE trodde tidigare ikväll...) Polisen som körde oss hette Björn. Gangsta-fladden-boy nummer ett tyckte att han inte riiktigt passade att vara polis, eftersom han inte var tillräckligt social (dvs frågade allvarliga frågor om våra alkoholvanor och vår ålder. Min ålder är ju godkänd, men jag har en känsla av att resterande "skjutsade" hade viss minderårighet...)

Hemma i min lya ligger sedan fleeera timmar tillbaka, axel och sover i raquels säng (jävla bangare han är som sticker hem till sängs vid tolv redan - på självaste vallebourgen).

Vill tacka alla som delade denna specifikt trevliga afton med mig. tack Ponatovic för tillgång till ditt hus, tack Tord för all sann Humor, alla råa skämt och alla tips, och tack die Reste för humor, käksällskap och högljuddhet. imorn är det den sanna Första Maj-onsdagen som ska ägnas åt återhämtning, social träning och njutning.

Linnéa; Fan att inte hookingen gick bättre - vi var lite sent ute, men nästa år kanske!
Pappa Polis-Björn; Tack för att du värnar om oss unga(??) och med glädje (??) tar oss till hemtrakter efter alla Valborgsbestyr. You is tha Man!! (Though you'd look beddah without that silly suit of yours..Orange vest är såå ute!)

Häpp å hoy. see you in the treo-sinnesstämning.

(varför skickar folk så sällan meningslösa sms. De är ju de allra trevligaste att läsa och svara på.. )

[f]
Nattens kommentar: jag känner mig sådär lite kissignödig, men kan verkligen inte kissa/Linnéa Hall kl. 0153