The moldy peaches

(The Juno Soundtrack)

You're a part time lover and a full time friend
The monkey on you're back is the latest trend
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I kiss you on the brain in the shadow of a train
I kiss you all starry eyed, my body's swinging from side to side
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Here is the church and here is the steeple
We sure are cute for two ugly people
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

The pebbles forgive me, the trees forgive me
So why can't, you forgive me?
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

I will find my nitch in your car
With my mp3 DVD rumple-packed guitar
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du

Up up down down left right left right B A start
Just because we use cheats doesn't mean we're not smart
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

You are always trying to keep it real
I'm in love with how you feel
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

We both have shiny happy fits of rage
You want more fans, I want more stage
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Don Quixote was a steel driving man
My name is Adam I'm your biggest fan
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Squinched up your face and did a dance
You shook a little turd out of the bottom of your pants
I don't see what anyone can see, in anyone else
But you

Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu
Du du du du du du dudu du
But you

[f] wish I could be as cute as her

Claris claris I love you so!

Jag och SysterYster kan verkligen snacka bort minut efter minut på telefon. Men vi lever ju å andra sidan inte ihop längre så uppdateringarna kommer ju inte allför ofta. Hennes jobbigaste val just nu är gymnasie-valet, och tydligen har systemet förändrats en aning sedan min tid, så hon måste välja noga och taktiskt. Jag tror hon kommer bli nöjd vad hon än väljer, men hon är ganska uppstressad och hetsas och påverkas av de i sin klass som redan bestämt säkert vad de vill.
Hon är med i en musikalensemble i Kristianstad som ska sätta upp ett gäng musikaler under det kommande året. Nu har tillomed datum flyttats och ändrats för att hon (och ngn annan i klassen) ska kunna vara med, eftersom det av en händelse först var dubbelbokat på¨samma datum som hennes klassresa. Hon är helskön när hon pratar om gänget där, och jag försöker läxa upp henne i att bli lite tuffare och säga till när hon vill ha förändring. "Inte för att jag är erfaren inom musikal, men man vill ju läxa upp en av lärarna och berätta hur man läser noter, hur låtarna går och på vilet sätt man ska sjunga! Och sen så är ju allting så himla lätt". Haha. Hon e helskön. Systeryster kan redan allt, är nog fulländad.
Sen pratade vi också om vad hon borde säga till sina lärare (på skarpen), ang vissa grejer. Kan verklgen bli en relolutionary hit, om det blir som vi planerat! :D Det leks för mycket med högstadieelever. De stackars liven behöver rättvisa!
Det kommer bli sorgligt att inte träffa Clara under resten av denna terminen, jag kommer hem igen till början av sommaren, och då har jag hunnit missa musikalen, skolavslutningen, konserter och personlig utveckling. Jaja, that's life. That's what all the people say..

gott hopp [f] Nu lite jogging, sen det hårda arbetslivet.


rooibos

Mamma ska komma och hälsa på mig imorn. jag jobbar på dagen och även på söndag, jag är väldigt trött, men okej, har inte träffat mamma på jättelänge och ska ju snart åka iväg, så det skulle vara lite orättvist att inte ta emot henne. Claris ska jobba på TeaPot. Trevligt för henne att hon kan tjäna ihop lite kosing! Som jag då: helgjobbare.
Dagen på jobbet var så jääävla jobbig!! jag jobbade bara fem timmar, men var väldigt trött när jag kom, och det var helt övermycket att göra, och problem och annat. och jag har varit en torris idag. Det slår mig ibland hur jag på jobbet inte är varken glad eller bitchig (händer skrämmande ofta dock), utan istället är så humorbefriad och ocharmig. Folk skojjar och skämtar och jag ler lite lamt och tycker det är urtråkigt. I'm boring. Idag var det en man som skulle klä sig till dragqueen, och frågade mig tiotusentals gånger och hjälp, och skämtade och var jättetrevlig, men det tog mig halva tiden att ens fatta att han avr trevlig. Typisk tråkig expedit=jag.
har glott på tv hela kvällen, och ändå inte sett någonting. Datorn tar över en ibland, och ändå gör man inget vettigt på den heller. Sovdags. Så man orkar med det tunga livet.  :P

[f] 6

another friday

Jag har precis msn:at med axel som är hos astrid i Tokyo. SÅ avundsjuk jag är på det!! De ska ut och festa järnet hela natten, med karaokebarer och japanklubbar. Här sitter jag hemma och huttrar i kylan och väntar på att åka till jobbet för kvällspass.
Fick på posten en redogörelse av ngt slag från banken ang senaste årets lön. Man blir ju helt förskräckt när maninser hur mycket skatt man betalat under det gångna året, Jeeves. Hade blivit många öl och semestrar! Och har jag verkligen tjänat den summan pengar på ett år? Oj, kunde jag inte ha sparat liiite mer?? Insikt är ju jobbigt!
Jag har fortfarande pengabrist. No VISA card. Vad jag ska spara pengar nu dessa dagar! Fast igår så köpte jag körskivor av Eva för 2000 kronor (som jag verkligen måste få tillbaka snarast av de som ska köpa skivorna). Det känns verkligen som pengatorka just nu
Mamma kommer hem från Finland dag, så no more car driving för min del längre..

[f] Jobb it is.

back in black! (som amy w skulle sjungit) eller..back in blackout!

jag vaknade vääldigt tidigt.. redan vid tre på morgonen, och flera gånger om. Bara för att jag verkligen behövde sömn. Sov med pappa som snarkade asset av sig (och mig), så jag fick mitt i morgonstunden byta sovrum till kallt täcke. Sen ringde väckarklockan vid 05.00. KILLING ME DAMN IT!
Idag stack jag och bigboss till Hässlehåla för att hjälpa lindex med inventering av allt i butiken! tjohoo, blip blip  blip. fast det var rätt mysigt, så jag ska inte gnälla på annat än att det var tidigt i början och att det var kallt ut och frost på rutan och halt på vägen!

Vi bilade ner till Lund sen - bigboss of nova, bigboss of hässleholm och jag. Stannade på (hör å häpna) citygross i Höör! Wow, DET var en stor butik!
Medan bigbosses skulle handla väldiga mängder kött till sina respektive middagar, så skulle jag tanka, eftersom papps krävt detta (och för att mätaren var nere på rött. All ära åt Gårdstånga, men kanske inte den plats i världen där jag gärna blir strandsatt. Det gäller att tanka i god tid, tänkte jag!)

"Sätt in kontokort" Check "Slå pinkod" ... whatthefuck! jag kunde bara ine komma på vad jag har för kod till mitt VISA, och kommer ännu inte på det flera timmar senare. Jag testade två olika som "rimmade bra" i hjärnan, men nope. jag använder mitt bankkort vääldigt ofta, typ för varje litet tuggummi på pressbyrån, så denna blackout skrämmer mig verkligen. Fem sex dagar utan att handla på kort och jag har totalglömt.

Och magen väller. känns det som. soppa soppa soooppa!

Den tionde februari bär det av till landet ingenstans (eller landet allover: Australia).
Ska resa själv! (moodigt jag vet, alla beundrar nog min styrka! gah!) Vad ska man packa, hur tungt blir det att böra? kommer jag få vänner? kommer jag bli pank? kommer jag få jobb? kommer jag bli omringad av halv-( eller såklart helst hel-)nakna snygga unga män från diverse orientaliska och europeiska länder? Kommer jag inte bli omringad av snygga unga män? Hur ska det bli? Hur ska det gå? Måtte jag anses vara en trevlig Swedische girlie, som folk tar hand om.

[f] To be continued..