brustna hjartan, brutna fingrar

i Cairns leker livet. Har traffat sa manga trevliga manniskor som jag verkligen itne vill glomma bort. Tom och Lauryn fran Bath har varit mina skvallerkompisar i en vecka nu, men de lamnade igar, sa nu har jag Matt, min svenska grabbtrio, och grabbarna pa rummet. ska vara har till 29e, vilket innebar nastan tva hela veckor i Cairns, och inte finns har mycket mer att gora an att sola, bada, njuta, festa och betala dyra pengar for dagsutflykter (typ snorkling eller dykning pa Barriarrevet)
Tisdag var fucking galnaste och langsta kvallen pa lange..Efter en laang slitsam dag i solen vid lagunen gick jag med mina nya bastisar Tom och Lauryn till Rhinobar for lite gratis kvallsmat (allt som behovs e gult vristband fran peterpans eller, som jag har, ett Gold Card - tillomed lite lite battre!) och for att mota upp med resten av englandsganget. Vi koper oftast inte ens ngt att dricka till, fastan det ju ar det som de kan tjana pengar pa..
Jag lovade ta en drink med Tom pa Saphire Bar. Sa fantastiskt schysst stalle, inredningen stamningen, I love. och vips sa satt vi och snackade med managern Angelo och fick gratis drinkar hela kvallen. och skulle till annan bar nar Angelo stangt Saphire kl ett, vilket inte blidde tack och lov. Istallet lite nattamat, som sig bor. Jordens storsta Hot Dog, som vi delade pa vid Roy's korvstand. Roy snackade mest om hur han skulle hem och shagga sin flickvan, vilket var annu lustigare da han var rejalt over femtio..hm,otippat alltihop.
Anyway, two o'clock, hejda Tom darling, ses imorn - och dar kommer Phil och Craig, lagom berusade, med Craigs hand i en vit (och blodig) handduk. Jaha, sa da skulle jag folja med dem till narmsta 24hour medical centre. Craig som fyllde ar, hade klamt fingret i en automatisk butiksdorr till 7eleven, och fingret var typ av, och nageln fladdrade och blodet rann overallt. Fast tack vara en och annan grogg sa var nog smartan overkomlig for honom. Sen kom vi till skoterska nr ett. doktor nr ett, bandage, Craig som storgrater ("my girlfriend's gona hate me, I can't even take care of myself, how am I gonna take care of her? I can't even take care of myself" and so on, and so on. Och Phil, som inte kan sluta skamta. Jaha, taxi till akuten sager doktor nr ett. taxi kommer, taxichaffor nr ett sager "vanta, kan inte kora er forran jag vet om jag far for bolaget" Craig sager "Cunt, I'm fucking dying here", jaha, dar akte den taxin ivag.. taxichaffor tva kommer finally, Akuten, skoterska nr tva och tre.. doktor nr tva, serios och sakert trott som fasen inte direkt sugen pa tva fulla killar, varav den ena saknar halva handen, och jag som forsoker vara till hjalp overallt och trosta och ha mig. jaha, och da borjar ju Craig sluta grata och skratta istallet. ah, what a night. och i akutkorridoren ligger forvirrade tanter och skriker, gravida mammor andas djupt och Phil raggar pa allt som ror sig. skoterska nr fyra tack och lov en humoristisk grabb. bandage, rontgen, operationer, amputera?? hemma ca halv fem. Och dar ligger Adam, dackad sedan halv tolv, for ngn lagt ngt i hans drink (enligt honom).
Ska steka mig i solen nu (igen) i trettio grader..
lovely. ikvall, ladies night, men ska nog itne ga ut. borde stanna inne och mysa med folk istallet.
kanske bio.
Har kopt ny klocka idag. $30, 180sek, inte alltfor dyr. och nu har jag koll pa tiden.
[f] Craig, she's not gonna fucking hate you!

have you recieved a banana?

idag fragade jag i receptionen om de hade hittat min banan. det tyckte killarna i mitt nya rum var hysteriskt kul..
och jag hade verkligen tappat en banan, mellan hissen och receptionen. darfor tyckte jag det verkade rimligt att fraga. annars hade jag sjalvklart inte stallt en sa knas fraga.

lagade sweet potato mash idag, for forsta gangen i mitt liv. det var gott. det var sott. jag stekte ocksa tva korvar, laskigt lika nagot med forhud. lite latt rosa, slappa, troligen ratt kott, men de smakade bra faktiskt. trots att de var fula. jattefula.

och idag har jag tvattat. och torktumlat.

nu ska jag kopa mig en öl. inte goon idag. en öl. en öl

[f] hoppas cairns har mycket att erbjuda!

pa vag uppat i det stora landet

I Airlie Beach kan man inte bada i havet utan skyddsdrakt, sa darfor har staden/byn en liten lagoon (las pool) som man kan doppa sig i och chilla vid. I stort sett alla som kommer hit ska ut och segla runt the whitsunday islands, dar stranderna e vitaste vita, vattnet fullt av delfiner och hajjar, och botten tillhorande stora barriarrevet.
Jag var ute i tre dagar och tva natter, pa en stor bat med femtio pers. Alla festsugna och galna. Crewet minst lika galet... Allt gungar i huvudet/varlden. Ar inte saker pa om det ar goon-vingel eller batens fel (ar inte bakis faktiskt! Och nej, corey, jag somnade pa soffan i matrummet, I did not pass out! Inte ngn av kvallarna, jag var trött)
Var den enda svenska tjejen. Sen var det mina tre svenska halmstadskompisar ocksa, som jag traffat i typ varje hala langs kusten.
Jag har verkligen haft sa sjukt kul senaste dygnen (och veckan). Det sog ju klart att jag blev biten av bedbugs over heeeela min fucking kropp, och givetvis sa surprisade de myggbettsliknande markena mig en morgon pa baten genom att bli blasor. ALLA bett blev vattenfyllda. INTE OK! Snacka om att jag inte kant frasch precis, fast samtidigt e jag sjukt fascinerad av att ha fatt sa manga pa en och samma gang. Ingen annan i samma rum/sang fick nagra bett, sa jag antar att jag smakar extra bra. Drog man handen over min arm sa kandes det ungefar som att stryka handen over sån dar skydda-elektrolik-bubbel-plast. Laskigt! och inga mediciner pa baten saklart.
Pa dagarna var det simma/snorkla/chilla, och pa eftermiddag/kvall dricka,chilla,dricka,ata,leka dryckeslekar, vara hogljudda och leva loppan if you see what I mean. Bra blandning med unga manniskor fran olika lander.
Jag larde ut Slaps, som klart e basta drinking gamet jag lart mig här! Lagom hogljutt och roligare ju langre man kommer. (saklart, det har ju sina anledningar.) OCh busenkelt. Det funkar liksom inte sa bra har jag markt att forklara en massa avancerade sifferregler till personer efter deras femte ol eller forsta halvliter goon.
Borde kopa en 'slap the goon' t-shirt fresten. "something that bad needs to get slapt"
Ah, jag vill inte lamna Austrailen sahar snart. Varfor gar tiden sa snabbt? Jag kom ju nyss. eller? tycker om att svettas, bo i fattimanshus, kaka pasta och bara bara skjorts om dagarna. (inte bara bara. linne ocksa saklart. och ngn form att underklader) Mina fotter e sadar somrigt misshandlade, med arr overallt, sprickor i halarna och blasor under framfotterna. (Har ju klart onskat vissa dagar att jag kunde ga normalnormalt och inte halta...)
Och det hander sa mycket crazy saker. Och man traffar sa manga crazy manniskor. Kidsen lever livet liksom..:D
Det hander att jag sitter och skrattar for mig sjalv at galna erfarenheter och galna situationer. Hade garna delat med mig av allt allt allt, men ni sover ju nar jag vill ringa och snacka. javla tidsskillnad.
  Jag maste skicka hem klader och grejer som jag inte anvander. Min vaska e joordens mest kompakt packade, och jag bygger pa den bakåt, sa vid det har laget kallar jag mig for skoldpaddan varje gang det ar dags att rora pa mig fran en plats till en annan.
Ikvall beger jag mig med buss till min nordligaste destination. Cairns. (fuck! har glomt boka boende kom jag precis pa.) Ska hanga ett tag dar. Hoppas det blr trevligt. Raknar med att traffa pa lite trevliga kamrater dar, nya som gamla.
take care people!

[f] ganska manga oh-my-God's pa senaste tiden.