Day After Yesterday

AH SUNDAY, LOVELY SUNDAY. No work, just chillin'. En återhämtningsdag. Med lite vaniljglass, kolasås, strössel i magen och Sofie o Linnéa dessvärre hemåkta, är lördagen sammanfattad som en allnighter. (My favourite expression! Lite käckt på mitt Stockholmskindahway).

image7
oojj

Efter Serbiens vinst - för övrigt såå tydligt genomtänkt att alla östländer fick alla poäng! - skulle vi dra till Delphi. Hittade inte riktigt ända fram till det så kallade festivalområdet förrän vi hamnade på vad som absolut måste varit tänkt som festivalschabrak-efterfesten, med Singstar i högsta hugg och en hel hop trevliga, festglada, sociala, kontaktssökande boyz. Efter många händelserika timmar var klockan plötsligt fyra nånting, Sofie var hemma, Linnéa var..nog nån annanstans..och jag var också nånstans. Så det vankades läge att krypa hem. Mange och de andra var definitivt nån annanstans, så det var girls night out (och ja...och alla andras night out. Inte direkt folktomt ställe. Stackars jävel att städa sitt "hem"!) på slutet. I left. Hejdå, sa jag. Så gick jag.

image8


Imorse stod Sofie och diskade när jag klev upp. (vinglig?) Sen gjorde jag gröt, för att kompensera. Men såklart så stack jag in i duschen dierkt, coh lite käckt fick sofie ta över även gröten, Damn. men jag har i alla fall städat min boning ett slag nu på morgonen.. Och slängt soporna thänk Gawd. No smell good.

Ska till malmö nu snart, så att det liksom blir en dag det här också PusseliPusseli.

[f] Goooooo Delphi! Rooooock Singstar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback