dan före (våffel)dan

jag sitter och e lite trött-mixat-rastlös bland kaoset av papper på bordet.
tanken är att det ska övas gamla högskoleprov (och helst också räknas ikapp typ tre miljoner uppgifter i matteboken), men på ngt sätt har jag fokussvårigheter, klockan är redan kvart i tio och jag funderar över att lägga ner. motargument skulle kunna vara att det är orättvist mot Clara som har sveinmycket plugg och kommer få sitta uppe ett bra tag till.

jag stressar upp mig för att jag måste vara så taggad - så att jag får bra resultat och oroar mig på något sätt för att jag ska komma dit och inte kunna fokusera, tänka på annat och ha spring i benen. måtte detta inte ske.
fan i så fall. samtidigt är det ju bara högskoleprovet och jag har ju aldrig skrivit det innan så det är ju bara att ge järnet och ta det som det kommer.

Arjen och jag har inte kunnat hitta en endaste ledig tid att "plugga" på gamla prov ihop. och inte kan jag ju sitta hör och vänta. sätt fart, läs öva, läs öva.

[f] har tagit på mig alldeles för mycket jobbtider. så fucking dumt!
mission: öva på att säga nej

tv-söndag

när fjolårets vinnare från ryssland kom fram på scenen under melodfestivalfinalens poänggivning i globen i lördagskväll trodde jag att det var baladali-Andreas - han som var värsta losersångaren i idoluttagningen typ -05. Jag var mycket fårvånad över tv's mycket mycket konstiga val av poängutdelningspausunderhållning. men så fel jag hade.

nu är det wipe-out och sanningens ögonblick på femman. inga höjdarprogram, men sitter kvar efter gossip-girl.

peace out.  [f]

gimmie spotify

jag skulle gärna se att jag blev inbjuden till Spotify typ..nu.
hur funkar hela inbjudningsgrejen - ingen verkar veta, man alla verkar ha spotify.

igår var det för övrigt sn sugig utekväll på lördagsklubben på mejeriet. hellooo högstadiedisco! jag var i chock. stirrade ut över dansgolvet med gapande mun och en tafatt förvånat skratt. var detta verkligen sant? sextio inträdeskronor för att kolla in kidsen som i sin nyligen-myndig-lycka dansade och drack få ett fattigt halvtomt mejeriet. vilken tur att vi var ett så bra gäng som var ute i alla fall,och att vi käkat värsta dellikata måltiden innan med ett vin som var mer värt än jag personligen.

[f]

[email protected]