s munkarp i mitt hjärta, fest i mitt blod.

häromdagen såg jag och linnea sex and the city-filmen efter att ha pratats vid och pratat ut för första gången på länge. kvällen var fulländad. mys och vin, värme och kärlek och lite sarah jessica parker emd vänner, och lite flummiga sorgligheter på äkta tjejvis. och jag kände så mycket känslor över vad som kanske egentligen var så lite, att det tillochmed slog mig att jag var en djupare version av mitt djupa jag. på cykeln i mörka sommarstilla lund klingade jason mraz´s "love for a child" och de andra godbitarna, och jag var tom och upprymd på samma gång. och tyst. så att det förvånade hur en som bor själv kan vara så tyst att det känns påtagligt tyst - och vackert.
jag tog en cigg på trappen i mörkret i den varma sommarnatten och lyckan var total. stillheten var så jävla vacker.

i helgen var det ljudligare. fest och fest och ledig från jobbet så länge att det känns som om helgen varit en semestervecka på medelhavskusten (minus vattnet i och för sig. annan vätska var helgens tema).
det var verkligen aptrevligt hos mika och micke och bella ute på vischan in the middle of utanför eslöv. metropolen södra munkarp! lite grill, lite tequila, desto mer öl och cider och en massa smaskigheter bland mixen av stockholmos och vi från södern. ute på ängen skedde brännboll - och "brännboll"- och i huset var det disco tanzi och röj. dagen efter var det stek i solen, filmkväll och några glas vin efter den långa promenadsträckan, klassikern klostergården-lund city, by night.
stor omsättning människor och händelser på en kort helg med två långa dagar och några nätter.
och mjukglass på stortorget med strössel och konversation.
lämnade av vilsen stockholmare hos än mer vilsen ex-stockholmare och hjälpte till med städning lite kort. mikaela borde bli liiite positivt överraskad i allafall.
på morgondagens tablå åker axel till ryssland, freja till lindex och sofie till källarekroken. spänningen är total.
lite vila och återhämtning nu bara, så kan tillståndet inte bli bättre.

[f] om man bara minns att ta med hälften av packningen hem igen faller det sig väl i alla fall lite naturligt att inkludera sina egna hemnycklar?