missomer

ja då var midsommarhelgen över. Jag är utvilad till nästa veckas arbete (???öh va?). Idag brände jag och sofie pengar på rea i Malmö, och inte blev vi särskilt fattiga eftersom vi är mästare på att fynda. Sen avslutade vi dagen hemma hos Arjen på lite soffrelaxing, och väl hemma har jag plockat ihop en välle massa vinbär! - Baka kaka?

Festen på årets midsommarafton blev trevlig som vanlig. Intim, mysig och folkrik. och snaps! Denna snaps! (tre dagen-efter-alvedon senare). Vi började i Folkets Park (in Oaktown) och avslutade hemma i vår villa. Hur och när vi kom dit?
Midsommar Day var en inte altför otrevlig dag det heller. Hur kan det bli så att en fest alltid bringar så ofantligt trevliga 'dagen efter' när man haft många människor hos sig(som tydligen skulle stanna över natten) och snapsflaskorna svischat förbi och 'gårdagen' varit mer än lyckad. Det är suveräänt!
Det blidde långpromenad med vuxna skaran, sen lite bad på badplatsen med Justus/Linnéa och di vuxna därtill. Avlsutningsvis blev det en ride in till Big City (Krstd) och Videomix för film och godis som avlossades hos Leo (som för övrigt körde med sitt nya körkort - wey)

Igår morse - söndag - tog jag tåget ner till lund igen, tillsammans med Moster och Kusin. Väl i Lund tog jag sofistikerat en kaffe och bagel från Mormors, satte mig i solen vid Grand Hotell-fontänen och slungade in morgonljus tillsammans med de två östeuropeiska turisterna och den stockholmska väl alkoholiserade äldre man som letade halvrökta fimpar på marken. What a morning! What a week-end! puss

[f] nej till orange tillblandad vätska efter insomning - och uppväckning - på midsommarnatt. never again!

västeråshelg

okej okej. VISSA där ute kanske redan tycker att jag är en slarver, men inte jag! Trots så är jag nu en mobiltelefon fattigare, så vänligen nå mig på min mail eller hem 046 260 11 13. så fantaaastiskt störigt. nu står man här utan.. inga nummer till alla kompisar, inte nån möjlighet att nås av föräldrarna (YES: SCORE!) och inte nått sätt att skicka alla sms man frenetiskt måste skicka varje dag för att känna sig som en i samhället hehe.
Den försvann nån gång under lördag-söndag natt. kanske inne i centrala västerås, kanske på Hässlö vid pilotgymnasiet utanför västerås. Kanske liiite liite svårt att komma ihåg exakt precis på milimetern var den befann sig vid förlorande-tillfället. Jag tänker mig att den blev brutalt kriminellt stulen.

Helgen: Lite stressat packade jag min Dramaten i fredags full med godsaker (läs kläder), tog bussen och det gigantiska studentpaketet på bussen (barnbiljett..haha got ya, driver!). Nattåg vid 23.20 lagom till alla fyllon och pinsamma kort-kjol-berusade-tjejer dragit ut på raggarjakt på stationen(!). Sov inte vidare bra i min helt ensamma kupé, eftersom jag mitt i natten drömde att det var i Åre jag skulle hoppa av, och att jag absolut inte fick missa stationen eftersom jag då skulle hamna i Storlien, som jag inte hittar alls i. Så jag vaknade ur min djupsömn med ryck typ var femte minut.. och vid sex så kom konstapel konduktören inoch skrek "allmän väckning!".
Hela lördagen skulle vi fixa shoppa dona; Förbereda inför kvällens kalas (och jag och Petra såklart också tjyvshoppa lite på både Ikea och Hälla Super Deluxe Mega Big (not) Shoppingcenter, trots Magnus totalförbud mot tidskrävande kvinnosysslor). Blidde bara de nio kartongerna vinglas..
Såå himla trevlig fest. Och alla små söta Hässlöbarnen var också där som jag kunde leka med, som ja träffar tyvärr alltför sällan, och kanske aldrid mer igen. Lite hes solosång i grupp på scen, lite vin, lite skumpa, lite Sky bar, lite discodancing in Alex apartment på najs Hässlö med en massa andra Hässlö:are, lite vin igen, lite dans, och sen (helt ofattbart komstigt nog utan mobil) när det vips var typ långt efter soluppgång, och klockan var ganska många timmar efter midnatt, en biltur till Marina o Fredrik i Hökåsen. Duscha och sova..och vakna. (sjukt svettigt)

Dagen efter fest hittade Ludwig resterna av gårdagens utomhus-soffa. På hans skjorts står reklam för Pläters Bygg och Sanering AB...
image18

Letade efter min mobbe hela söndagen, gjorde hemmagjord glass, och hade Absolut Noll röst. Mer nått slags kväde så fort jag öppnade munnen... Idag är det på bättringsvägen (dock fest ikväll igen..)

Pinsamt är att jag såg denna på bussen. måtte skånetrafiken skämmas i alla fall lite!
image19

[f] Häpp o hes! Fest i fez!