framme i georgia.

jag har varit har i nagra dagar nu, och har ett stipendiear framfor mig. hittills har allt gatt jattebra, och alla ar sa himla hjalpsamma. jag har tva vardfamiljer, varav den ena tar hand om dig denna veckan och den andra nasta vecka. sen borjar skolan och da flyttar jag in pa campus pa Clayton State University and College.
det ar cirka 38 grader utomhus och jag ar lite halvt chockad av in och ut mellan air-condition och utomhus-bastu-temperatur.
familjen Curry, som jag nu ar hos har fyra barn, varav de tva yngsta ar hilarious. ingen ar unset blyg och alla vill visa mig och forklara allt for mig. caleb, 7 ar, ar spinkig som fa, med energi som forvanar, och han berattar livligt om alltomkring oss. och han forstar  inte riktigt hur varlden ser ut utanfor landsbygden dar de bor. jag far massa roliga fragor daglligen. har ni bilar i sverige? har du nagonsin sett en kattunge? har ni sanna har leksaker i sverige? hmm.. jag svarar ja pa allt, for det har vi nog. de ater efterratt till frukost och popcorn till kvallsmat, och natt snack daremellan, och allting ar jattemysigt. bilen (den vi anvander oftast av deras sex bilar) ar enorm, och rymmer typ tio ungar om man vill.
idag akte vi for att shoppa. jag strosade mest for mig sjalv. heavens, vad det finns fuuula klader har. jag holl masken, och hittade faktiskt nagra godbitar langst in i hornorna om jag letade ett tag. men billigt ar det. Med rabatter inkluderade lyckades jag fynda nya converse och snygga sandaler i vagabondstyle, for under 200 kronor tillsammans.katching! eller.. hazaaaaah, som minsingen skulle sagt.
jag har inte sett tjockisar hittills, och inte stott pa nagon dum, sa allt ar toppen! dessutom ar jag ju "vuxen" och kan kalla de flesta vid fornamn. toppen.
alla ar sjukt positiva hela tiden. och hemmafruarna ar lyckade, och barnen gar i home schooling for sina mammor. alla verkar synnerligen smarta for sina aldrar. an sa lange valdigt lite skeptisism!
Det kommer nog bli ett toppen ar, om jag blir sa har bra omhandertagen framover ocksa.
Nu ska jag svettas lite utomhus, och sen lara ungarna spela nagot mindre irriterande an "Kalle Johansson" pa keyboard. my bad.

[f] avslutade bowlingen igar med tre strikes i rad.


Blir valkomnad pa flygplatsen 27/7-10