sunny day in coffs harbour

Nu har jag snart varit i Coffs i tva veckor, dear Lord, that's a long time! Ute skiner solen och jag e mitt vanliga gamla lyckliga jag igen. Igar hade jag varldens 'down', var deppig ochy ledsen och kande mig fattig som fa. Det hela borjade med att jag tappade bort min rumsnyckel i lordags (det hander lite da och da, you don't wanna know how often) och denna gangen hittade jag den inte igen, vilket innebar att jag e skyldig receptionen $10, vilket de ska fa viilken dag som helst.. Sen skulle jag till stranden med ett trevligt gang fran hostellet, men vi var dessvarre med om en bilkrock, sa vi kom inte till stranden utan agnade eftermiddagen i chock at att ta hand om varandra och speciellt killen som satt i bagageutrymmet och flog ut ur bilen nar bakluckan flog upp under kraschen. Han klarade sig ratt bra, bara miljooner skrapsar pa hela ryggen och benen. Thank God var tjejen som vi krockade med jatteschysst och spelade med i varan lilla historia till polisen, att vi bara var fem i bilen (dvs att jag inte var med i bilen utan bara var vittne) och att Max satt i framsatet utan balte istallet for - som lagen strangt forbjuder, saklart - i bakluckan.  Tur att alla klarade sig bra, forutom bilarna dock..  Pa kvallen var det punchnight, ingen av mina kompisar som varit har langre an jag skulle vara med, sa jag var sjalv med alla nykomlingar, daribland ett stort gang galna irlandare (vilket var lite skrammande maste jag erkanna, och saklart sa spetsade de bålen annu mer med en flaska rom, de sma alkoholisterna..). Sjukt svart att fa igang feststamningen till en borjan , men sen sa javlar. Vi drog ut pa stan ocksa. Najs med lite tanzi tanzi pa Coffs Hotel, tillsammans med jordens skummaste blandning manniskor. alla aldrar (dvs aven de aldre..), alla nationaliteter och alla dans och dryckesstilar (och raggningsmetoder..?)
Under promenaden hem tog jag ut pengar som aldrig kom!! bad luck IGEN! plus att jag gav mitt nummer till jordens laskigaste man, som pastod sig vilja lara mig surfa nastfoljande dag, OM jag gav honom en Swedish Kiss. AAH, ful ful ful ful ful ful ful skrammande ful.
Hemma klockan 03 ca, ingen biggie. Vackte Max (bilkillen) som jag i vardagsrummets soffa och sov, gick och lade mig. Klockan 06 vacktes jag av Elke i mitt rum som i lite minipanik berattar for mig att ngn inbrottat och snott all öl de kommit over i kylarna, och ALL MIN MAT (nastan) fuck fuck fuck fuck! jag som nyss bunkrat upp med massa dyra grejer, All gone. och alla andras mat var kvar saklart, en del pa golvet visserligen, but still. 
Sa nu maste jag till Woolworth's och ladda igen, och jag kanner mig sa sjuukt fattig. Igar depapde jag hela dagen, kande mig olycklig och ville bara grata. thank god att alla har e sa snalla. Gill gav mig en flaska grogg - "Drink This Now, be happy". Och jag fick kaka gardagens BBQ gratis eftersom jag e sa snall och hjalpsam hela tiden :P

BTW, jag har tagit dykcert har i Coffs Harbour, did I tell?. Gick dykkurs med ett gang astrevliga manniskor och har dessutom varit ute lite till och dykt. personalen har e lite som min nya familj, de forsoker fa mig att stanna for evigt, men nope. Om 20 dagar maste jag vara i Brisbane for och leka med Sofie!! yeey! she's coming over! Sigrid e nog hos henne nu fresten. Det ska bli skont att snacka lite svenska med ngn jag kanner. Har visserligen traffat en del svenksar, och imorse bokade Ian in tva svenksa tjejer i mitt rum, hoppas de stannar ett tag.
Det trakiga med hostel e att folk drar igen, och att m,an precis hinner lara kanna folk och uppskatta dem innan de sticker vidare.
Brad fran Canada har visserligen varit har langre an jag, sa vi leker lite dagligen, sen har vi Gill och Eden som jobbar har, dykarganget, Kilian fran tyskland och annu lite fler kanadensare. Man blir sjutkl scitzofren rent accentmassigt. Jag borjade ratt bra med min brittiska, men nu vettifan. Plus att en del har pratar sa forbannat snabbt..

jag bor gratis pa hostellet genom att jag stadar sovrummen varje morgon vilket tar mig ungefar en timme och en halv. lite damsugning, lite airfreshener-spray (mycket i killarnas rum, oh God, jag angrar lite att jag gav den dara coconut tanning oil-flaskan till Brad, och danskarna som han delar med brer pa ratt bra de med med sin stekolja).

jag tror jag haller pa att bli ltie sjuk, semesterlivet sliter lite.. eller sa e det pga att jag blir ikastad i poolen emellanat. anyway I really like it here. Lite knepigt att resa sjalv ibland nar man kanner for att bara prata ut eller mysa, men jag klarar mig bra. Aussisarna (dvs britterna, typ ALLA e emmigranter fran england) ar saa snalla.

bilder kommer vilket ar som helst.. puss puss till alla ni darhemma. Nu ska jag ut i solen och torka eftersom jag nyligen blivit drangt av vattenslangen..

[f]