wow till musikalen Booh!

musikalen BOOH! var så fantastiskt jävla bra! delvis på grund av fantastiska insatser från de jag känner, och delvis för att hela verket var (är) magnifikt! asbra musik, bra humör och jätttefina insatser från alla. bra ljud och ljus dessutom - toppen som fan. smutt, som amanda skulle sagt.

alla måste se. alla måste se.

föreställningarna håller på typ två gånger om dagen fram till söndag denna veckan. missa inte!
i AF-borgen i Lund. 3-6 september.

[f] booh!

 


koncentrationssvårigheter, efter tre dagar i skolan..

jag sitter i skolan och pluggar effektivt.
hahaa, nej, för jag cyklade hem. och inte sitter jag och pluggar effektivt hemma. fast borde. en liten snabbis. innan nästa pass engelsk grammatik. tre timmars håla i mitten på dagen kan vara positivt - om man har ork och energi och koncentration att effektivt använda tiden till studier - men i mitt fall tappade jag sugen, började glo på folk i cafeterian, och sen kom jag tillslut på att jag glömt en av de viktigaste böckerna hemma. damn.

here i am, i mitt kök, och ute regnar det jättemycket. givetvis. så jag kommer bli blöt och stresssvettig (troligen - i know myself) till ett-föreläsningen. life's a bitch, ibland. Men ikväll blir det musikaltittande på AF. och en massa härligt umgänge i goda vänners lag. nice.

[f] over and out

grammatik och höstförväntningar

Då har alltså skolan börjat på riktigt och diag var det första tvåtimmarsföreläsningen i engelsk grammatik. sådär inspirerande, men inte heller så att jag ville avlida. mellantrist, och dessutom fick jag lunch hos ulrika efteråt. =)
i "klassen" är vi 120 personer som delats in i sex mindre grupper, vilket innebär att jag imorgon i den mindra gruppen kommer ha större chans att lära känna nya kamrater. so far har jag sett josefin från högstadiet, en annan tjej (ebba) från högstadiet - dock inte i min årskurs, och han den där killen från hallands nation nån gång förra året. hehe. tre potentiella heja-på:are, och sen ullis och sofia - redan fådda vänner.

om inte alltför många dagar fyller mange år, sen micke och i morgon ska vi se musikalen Booh! - mika, amanda, johan och jag. nice, men jääävhhligt dyrt. nästintill 200 riksdaler för lite kvällsunderhållning. katastroof.

igår blev det nationsinskrivning på göteborgs nation, och även intresseanmälan till olika hjälpe-till-poster. hoppas det blir en najs höst. troligen. finns många skäl.

[f] nu väntar två tjocka kapitel på läsning i A University Grammar of English, with a swedish perspective. tjohooo.