vanlig dag

Varför kommer man alltid åt "Caps Lock" på tangentbordet istället får "A"? Så ofantligt störigt i-landsproblem!

Idag strålade solen fantastiskt när jag satt på cykeln mot jobbet. Och på jobbet var det trivsamt, men mycket att göra. Alla "chefer" är på semester just nu, så det ör vi undersåtar som "rular på stället". Yeah.

Igår var det konsert med alla körer på stadshallen. "cantaré" - och det var så förbannat pinsamt alltihop, att man bara önskade att man förintatts på BB. Vad som var trevligt däremot var att mana kunde köpa chokladfabrikens choklad i pausen, och att man desstom fick käka alla de resterande kanelbullarna i slutet - helt gratis!! Och sp var det ju ¨Våffeldagen" igår. det firade vi med våfflor! - och gäster på kvällen. najs.

just nu funderas det satan över vad jag ska hitta på till hösten och våren som kommer härnäst. Ska jag "Au Pair:a"?, jobba på något annat ställe?, i vilket land?, ska jag gå folkis? ska jag Down Under?, ska jag latscha? plugga? ensam? med någon kompis? med vem? kille? tjej? europa?
- Kris, med andra ord. Förslag mottages tacksamt ([email protected])!

Innan jag avslutar min skrivarverkstad vill jag avsluta med att tacka Gud för postorder, karameller, internetbank och gungor (dessa ljuva gungor!) - och såklart; för fint väder!

Fotnot: jag ska till österrike på fredag! jippi, men fan jag måste förbereda och packa!

Morsning! [f]

02:11

jaha. då var klockan en del.. fest är denna kvällens sammanfattningsord. var på moby dick på teatern ikväll. och det var så sjukt  najs! sen bar det av hemmåt t axe the man på fest. jaja.så  nu e det dags att gå t sängs...

kyss [f] (och axel ger oss all sin kärlek)

onsdag

Med tanborsten i min mun, och den dära stickande känslan på tungan av stark tandkräm, är jag nu nyligen hemkommen från Kulturen-quizet. (Faaan, vi vann inte idag. "Ragnar Skanåker and the sunshine girls" såg sitt nederlag mot något annat random lag). Kvällen till ära, då jag var speciellt hungrig, fanns det inte ens vanliga jordnätter utan bara - enligt bartendern - såna dära chili-och-majs. (grönsaker enligt min mening, men jaja, fick duga till kvällens gratis-öl.

Jag är ofantligt trött idag (fan, nu dreglades det lite tandkrämssubstans ner på tutten, skrämmande nära tangentbordet), och ska dessutom jobba ofantligt tidigt imorgonbitti till relativt sen afton.

Grattis Sickan till Lindexjobbet. Jag kan bli din mentor, och du får fråga mig allt.

för övrigt funderar jag varför i helvete det står en laptop inne i tvättstugan brevid vår dusch, och varför det står mansschampo (!!) på golvet intill.. Skrämmande...

Inatt tänkte jag drömma söta drömmar, utvilande drömmar (-om män?).

På gott och ont - Ha det bra! [f]

Hur var det nu? och annat ovettigt.

Det var någon slags fredag. Jag jobbade till sex, tog cykel och tåg till Malmö, väntade på min familj - vi skulle ses utanför hamburger king. Och de anlände, men fan så dålig stämning. Alla var tjuriga vilket bidrog till att jag kom in i en sinnesstämning som man kan kalla Hur-fan-kunde-jag-ens-spendera-tid-på-att-ta-mig-till-detta-jävla-sällskap-sinnesstämningen.
Vi gick till Jeriko (via en vad vi kan kalla "senväg") med pappas brutna tå, mammas ilska och systers sorg. Och så småningom började showen för kvällen: Flamenco-gubbar - fem stycken - med en massa coola klappningar och grymt gitarrspelande. (Dock kan jag fan inte sluta tänka på att det är sån ofantlig kulturell skillnad mellan manliga män i Sverige och manliga flamencodansande spanjorer.. kände jag efter noga så kände inte männen i lokalen att "Yes, fan vad manligt han rör på höfterna och steppar..." haha)
Men allt har sin tid och Jag drog till Mange på fest ganska snart under kvällen. Innan Arjen skulle till Australien fick det ju fan bli party av, och jag var så jävla laddad för fest.  Ibland är man ju det. Sådära sugen på nått vilt och galet, särskilt om man egentligen erätt trött och haft en tragiskt alltför under förväntan afton tidigare..
Och i skrivande stund e jag såå festsugen! Meeer. Party I love! Jag har haft alldeles för glest mellan de glada helgerna. Så på lördag tänkte jag att rakel ska ha stuvat ihop lite folk lagom till jag kommer hem från Mobydick. det är ju trots allt melodifestivalFinal, så lite glitter och glamour kan ju bara inte vara fel! eller?

Nu har jag alldeles nyss sett på The Movie of all times! ("Empire Records!!!). Kan man se en film för många gånger? Är det skadligt? Ah, jag minns sommaren då Dirty Dancing var som en sjukdom i oss alla och vi såg den typ varje dag i åtta veckor - hälsoskadligt; ja! Empire Records håller på att ta över mig den med.. But I'm enjoying!

har inte ett skit vettigt i skallen att förmedla känner jag, (vilket kanske märkts ovan) men jag vill passa på att förmedla min kärlek till alla er därute! Jag sitter och kärlekar - jag lovar! och jag uppskattar er alla (och ja - jag e liite sentimental efter empire, men men). Och weeeee, vad jag har planer för framtiden som ska bli så skooojjiga! Wanna join?

Gott Mos Down Under, Arjen (och Calle klart!) Ta't (lagom) lugnt - och till er härhemma - let's rock'n'roll!!

Jag behöver vård?                [f]