från jobb till frukt

Dagen till ära har jag varit ute och sprungit! Ingen jätterunda (har jag någonsin sprungit nån jätterunda?), för jag hade inte alltför mycket tid innan jobbet, men ändå en liten spurt ute på Fladdens asfalterade motionsstråk. Synd bara att de sista fem minuterna bestod av ett horribelt skavande på högerns hålfot (-Va? Vem får skoskav i hålfoten av gympadojjor?). Nu blir det ett tag till nästa gång..
tusan - jag skulle ju renässansa mitt liv - bli lyckad och hurtbullig. (Operation: Uppskjutning. *suck*)

Mikaela var här igår kväll och förgyllde. Ah, I just luv' that gal! Hon kommer in glad i hågen, med ett nytt BigPack i handen, med en svag efterdoft av detta evigt förföljande, men till trots älskade, klor från badet, och med munnen full av samtalsämnen för ett helt liv.
Vad som dominerade var dock hur vi skulle lämna tillbaka en bunt med kreditkort och annat, som Mika hittat på marken. Vi googlade och eniro:ade tills vi tillslut fann den rätta "Gunilla", tog kontakt och förmedlade dennes för en kväll borttappade rikedomar. (som hittelön fick vi en stor ask Merci-choklad, och jag fördömer dig Mika som lämnade kvar resterna här hemma hos mig..)

På Netto, efter att jag jobbat blidde det shoppa av på frukt och grönsaksavdelningen! Fem kronor för en korg Kiwi! Så det fick bli två, och dessutom annan frukt därtill. Ska man ändå vänta på bussen i tio minuter kan man lika gärna köpa in föda till tvåmannahushållet så länge. (Kommer i slutet på veckan säkerligen ha sår i munnen efter alla dussin kiwis(-ar? Vem bestämmer egentligen hur man böjer ett låneord, eller en i detta fall, lånefrukt?).
Jag har upptäckt att jag hyser en viss kärlek för mataffärer "när man ändå inte har något att göra", och älskar att köpa en massa onödigt som "säkert behövs". Sen sitter man där med tre oöpnade paket russin..)

Idag hade min otroligt fantastiska sambo fixat ännu en trevlig överraskning till mig när jag kom hem från jobbet, (och då också hem från Netto); Nån bastant biffig muskelknutte hade kommit och forslat iväg min abnormt knasfula soffa och de två tillhörande fåtöljerna - lika hemska - till smålands nation (Det kan dom ha! *skoj skoj*) så nu e det plötsligt lite mer än de tidigare två lediga kvadratmetrarna att stå eller (hm) gå på i rummet mitt.  Nu börjar alltså fas två i mitt liv - inredningsperioden/uppbyggnaden av det nya livet/introduktionen till det-egna/bo-själv/bo-med-annan-skap   som jag alltid sett fram emot/glimtat där framme. ("släsch"-tecknet är uniikt!).    Inredningstidskrifter, här kommer jag!

För att sammanfatta min tafatta rubrik:  Igårkväll åt jag choklad (nämner ogärna att jag gjort så även denna afton), imorse sprang jag, idag jobbade jag och sedan köpte jag frukt som jag imorgon och framöver ska äta.

"jag vill hälsa till alla mina kompisar, till Linda på macken och till Darin för att han e så sööt!"

t
he end, so long, good night!                    

litet bildminne bara.

här är en klassiker från Kinaresan
Jag lekte med susanna igårkväll. Här är när vi var i kina. the beauty and the beast.
Vi åt pizza från Delphinen. Åt choklad från eldorado, och chips från..Olw?
Mysigt!                             [f]

grattis, tack och varsågod

Det är inte läggdags ännu. Klockan är ganska långt framskriden, och ännu sitter jag med dagens kläder på mig, utan tandkräm längs mde gaddarna och med en urinblåsa ännu ej inför-natten-tömd. Varför gör man sähår? Slösar bort dyrbar sovtid med inget meingsfullt alls, fastän man ju egentligen vet att man måste sova, och att man egentligen älskar att sova. Dessutom gick jag upp ganska så tidigt imorse - jag skulle ta bussen till jobbet och då måste man vara ute i god tid.
Imorgon börjar jag inte jobba förrän tolv, men jag ska förgylla dagen med frukost i stan med Emelie Hallon och Soffipropp (jippi!). Kvällen ska jag förgylla med Susanna Wh och Sara O, som om inte morgonumgänge skulle vara gott nog. jag lever lyxigt jag!

Dagens touch of lyx har bestått av diverse faktorer; namnsdag - med otroligt nog flertalet gratulationer, namnsdagsmiddag gjord av två fantastiska kusiner - tillhörande efterrätt och olika varianter av presenter, bra självkänsla efter att ha släääpat mig själv till Gerdahallens damstyrkehall, och lite gnolande i kören. (grattis johanna björklund till körkortet idag!!).

Mina ben är jättetorra. Jag - som Cynthia på jobbet tyckte - ömsar skinn.. likt finmalet ströbröd ligger huden på benen (eller i och runt strumpbyxornas alla maskor för att tala sanning helt). och mitt slitna tånagellack ser mest ut som nån nagelsjukdom - typ svamp - såg jag förskräckt i duschen på Gerda. Aceton aceton..

Grattis till Hanna på 20-årsdagen. Och grattis freja på namnsdagen. Grattis Mamma och Pappa till fina döttrar (ego jag vet) och Grattis landsmän till ett land i fred. Grattis modern tid för intelligens i teknik - typ tack käre Gud för TVn-min-allra-bästa-vän. 

fashion girl must sleep. fashion world is wating för some work in the morning to be done.

(och tack mange och kalle för att ni liksom gav en hjälpande hand med att få bort Mr Slusk "over 40 and fat" på John Bull häromsistens.
                                                                   Over and Out [f]

Det är jag som är jag

Det är jag som är jag
och även jag har gjort mig ett intresse och inspirerats av tanken på att få spilla andra människors tid genom att låta dem läsa det jag skriver på detta som är så nytt, så häftigt, så inne - blogg. Den sanna anledningen är egentligen inte bara att jag vill att folk ska läsa ego texter om mig själv - att stå i centrum på en liten fläck i cyber space - utan istället att jag upptäckt hur jäkla mycket jag själv gillar att läsa andras bloggs (eller bloggar? förfrågan till världen angående den korrekta böjningen), och få höra om andras liv (och leva genom dessa? -tragiskt). Så nu är jag här på blogg.se jag med. Och jag ska försöka göra allt för att skriva så bra, intressant, klokt, underhållande och OFTA som möjligt ( - ja! endast för min egen skull, såklaart!)
Jag återkommer alltså senare med all min information om mitt liv... :-P   [f]

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!