druvsockersmycke

framför tv:n med en stor skål gröna goda vindruvor kom jag precis på mig själv med att  - som när jag var liten - bli sjukt lycklig över att jag på mitt godishalsband hittade en plutt av vardera av alla existerande färger bredvid varandra utan att behöva bita av någon emellan för att fuska dit det. jag utbrast högt för mig själv: YESS.

[f] vilken 21åring köper ännu godishalsband?


återkomsten

när antagningsbeskedet ramlade ner i brevlådan, var jag precis på väg in till stan för att träffa mikela, men kom istället bara till willy's. Mika kom, och vi införskaffade lite semmeltillbehör och tortellini; allt som behövs för en lyckad fredagslunch i goda vänners lag.
livet börjar forma sig till rätta, och imorgon är det min första föreläsning i film- och mediekulturer (vilket plågsamt påminner mig om läsläxan som bittert står i tråkig form på en hylla i bibblan på SOL). jag linnea och hanna ska se Citizen Kane på förmiddagen. Najs torsdag. Sen ska jag välja nation, skriva in mig, vänta på studentleget och leva loppan. mamma ska bittert få bidra med årskort på Nautilus, så att jag kan simma järnet, bland simskoleungar och muskelbyggare. dessutom ska komvux få bli varse om min existens.
Mange - jag behöver din grafräknare! hur ska jag annars ta mig igenom ens första kapitlet trigonometri. sinus och cosinus faller sig inte helt naturligt i huvudräkning för min del.

jag lever denna vecka i slappa vänners anda. sover länge, är trött hela dagen ändå. funderar på om jag ska gå ut, har typ noll jobb på schemat, inte tagit tag i pluggandet ännu, och inte börjat med beach 2009-träningen heller. det kommer det kommer.
får väl ta några dagars njutning av min ledighet, av friheten och ungdomen. ljuva liv.

[f] pank, ensam, men lycklig