sliten men glad.

jag har precis sett filmen Julie&Julia med mikaela och fick genast sådan blogglusta. Filmen var inte alltför dålig, men med tanke på Meryl Streeps tonläge genom hela filmen, tänker jag helst inte se den igen. Enerverande tantröst som på nittiotalets barnprogram. usch.

det var längesen sist. det har varit full rulle med Lundaspexarna och skolfrånvaro (läser alltså inte engelska längre). min kropp är trött och sliten, min röst likaså, men min själ är helad och lycklig. det har varit jätteroligt. Jag tänker inte ge upp på ett bra tag om jag inte blir tvungen. tillochmed har jag fått en utmärkelse för mitt godaengagemang och spexanda. det värmer verkligen. och alla fester har varit asnajs. men även jobbtimmarna.
nu är det snart jul, och jag ska ge mig på ett försök till ett riktigt vardagsliv, med lite jobb på nova, luciasjungande och julklappshandel (för vilka stålar då?).

sen hoppas jag på lite trevlig qualitytime med familj och vänner, knytkalas och vinkvällar. låt oss göra höstvintern icke-depressiv. jag vill umgås, vara upptagen, aktiv och inte känna av skitvädrets själsliga effekter. jag vill pepparkaksmysa och längta till våren. kanske planera in nån trevlig weekendresa..

jag har lekt bullmamma i två dagar nu. potatisgratäng, chilihamburgare med soltorkad tomat, biffar, vegetarisk gulash, lussebullar och krämig kräftstjärtspasta med vitlök. heja matlagning. aldrig så trevligt som när man har tid och lust, och inte lagat på jättelänge.

[f] desperately in need of inkomst.