long time no see

jag sitter hemma i vardagstummet på landet med en något snuvig näsa. Kopp efter kopp med honung/lime-vatten slukas glatt. Mor och far är båda lediga. Farsan sitter (såklart) och mejlar, och mamma klinkar på pianot istället för att dona som en galning.

Sedan jag slutade på Lindex fredagen den 3e augusti, har jag hunnit med att dona med konserten i ekestad, varit i Svalöv på Jazzsång-sommarkurs på Fridhems fhsk, och sedan sticka t Göteborgs första omgång av Way Out West-festivalen. Det var Najs! Och nu senast i helgen var jag i Västerås och hängde.

Folk ställer mig den frågan nästan dagligen "Vad ska du göra nu då?" - och var gång kan jag inte svara mer än.. "Jag vet inte". för jag vet inte. Planerna är många, och ibland är ångesten total, men hallå, jag e inte ens tjugo. Let me think. Jag vill lalla runt lite. Och jag har också kommit på själv att livret inte börjar just i September,, utan att man faktiskt kan påbörja faser i sitt liv under andra delar av året.
jaja. får se vad det blir.

Ska sjunga visor nu tänkte jag. och så ska jag bli musikalartist, så jag får nog öva på dans.,och så måste jag bli vig, och så ska jag bli grym på att sjunga typ jazz och musikal, och så ska jag bli gymnast och kunna göra volter och hjula och dylikt. jaja, work to do.

[f]