tomboladagen

häromdagen firade vi den kommande tiden med tombolisterna! Det var den stora Tomboladagen i fredags med eftermiddagsaktiviteter, och sen en rejäl sittning med nittio personer som precis blivit från karnevalister till tombolister! gratulerar.
vi kommer ha en jehevvligt trevlig vår ända fram till 23 maj. (sen följer ju en veckas städ, men det ska nog bli rätt okej det med)
So far so good. Tombolagäget verkar vara bra. många schyssta kameraden ("tompisar") och diskot höll på all night long. dessutom en eldshow mitt i alltihopa för att öka festens kvalité - vilket brakkalas.
jag är jättenöjd. och i lördags morse städade vi, väntade ut strömavbrottet som drabbade halva lund, och sen städade vi desto mer, och körde alla prylar hem till mig (har gjort ett s k tombolarum nu). Sen tog jag en liten eftermiddagslur på ARTON timmar. jorå så att..
vaknade (inte helt utvilad faktiskt) imorse vid niotiden, till skinande sol och trevliga frukostplaner med Sofie.
Nu borde jag ge mig ut i friska luften med film i soffan lockar faktiskt mer (dagens andra film vill säga).

Nej, piskelipisk, nu är det utomhusaktivitet (promenad?) som gäller. filmen finns kvar.

[f] tombolist - javisst!

gröt

jag har torkat gröt diagonalt över halva köket.
så trist när man blir tvungen. det var ju dessutom porslinsmixat, vilket försvårade det hela litegrann.
gröt som ligger på golvet och in i alla springor längs med spisen och köksskåpen är svårare att ta bort än det kan tros. man måste skölja disktrasan cirka 23 gånger för att allt helt ska försvinna. det vet jag nu.
och jag som var så sugen på lunchgröt. fick ladda en ny omgång.

[f] inför karneveljen ska det lagas och fixas.