en helg på museet

det var lyckat att ta bilen och köra norröver! grsp-truppen (i alla fall 25 pers) stack till Bartow County Rotary Club för middag på fredagen, och sen en helg med fantastiska provisoriska värdfamiljer och trevliga sysselsättningar såsom museer, illusionistföreställning och lerduveskytte.
magikern var verkligen inte den bästa som skådats - trots hans olika utnämningar - men själva showen i sann dålig åttiotalsanda var underhållande av den enkla anledningen att den var pinsamt gammalmodig (måste ha varit densamma i trettio år, och koreografen från 80talet kan behöva en och annan omskolning).
på söndagmorgon, då ett gäng grsp's tänkte rida häst kom erbjudandet upp om att få skjuta lite gevär. jag var inte sen på att tacka ja till det istället och som en sann amerikan sköt vi pistol (i skogen på bana), och även lerduveskytte med gevär (gevär är absolut min grej - pistol, not so much).

igår spelades Super Bowl på amerikansk tv och säsongens sista största och viktigaste football match är superhype:ad. folk har fester och käkar mat som tusan och på toppen av allt är de flesta mest intresserade av tv-reklamerna. jag hade jättehöga förväntningar på dessa reklamer som kostar 100 000 dollar/sekund att spela upp under super bowl, vilket medför att bara top notch reklamer spelas, och alla de nyaste reklamerna släpps. slutsats: det är fortfarande bara reklam. en och annan extra kändis har klämts in.

grsp in cartersville with magician Kevin Spencer.

shooting pistol in Cartersville with Frankie Johnson

Freyfrey opening the shotgun after hitting the clay flyers.

[f] lerduveskytte me like

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback