magrutorna överrumplar mig med våld, så tränad som jag är

plötsligt händer det...
freja och clara tar på sig sporttopparna, gympadojjorna och mjukisdressen för att göra fladden. den långa omvägen till willys som börjar i helt fel riktning, men som efter ett antal 90°-svängar leder till destinationen med stort W. och svettiga blev vi. tjugo minuters rå träning mellan de våldtäcksmörka buskarna som kantar fladdens cykelvägar är ju inte en lek. på willys utnyttjade jag fräckt kundfaciliteterna, men fick sen köpa smörgåsmargarin för att inte smavetskvalen skulle göra mig sömnlös natten som kommer. visa kortet var ju ändå med, tryggt fastsvettad i sport-bh:n. (lustigt många tecken i det ordet, visst).

jag och emelie har precis smidit planer för resväskan. antal tröjor, jackor, handdukar och lakan. sex dagar kvar att komplettera packlistan om något i övrigt skulle kommas på. klockan 05.20 för emelie och 06.17 för mig är det dags att kliva på tåget mot kastrup den 29e. flyget lämnar typ nio, lagom efter våra frukostlatte:ar. framme i marseille klockan 14.25 och sen första bästa transportmedel till Aix. hotellet e bokat. äventyrslustan må kanske inte synas påtagligt, men den finns här under ytan, je promesse. hoppas vädret e bra där nere. här e det ju ruskigt ruggigt - jag måste hiva i mig te när jag e hemma för att inte blåna.

clara förgyller min vardag! vi bara fnissar och får nog inte nått vettigt gjort. varken läxor eller batman begins. bara postkodslotteriets 50-50 (don't ask), och en gnutta nudister på outsiders. fast vi tog ju dock tag i livet och joggade. never thought it would happen, but it did, and im glad.

har jobbat idag, vilket var lite slitsamt i morse, eftersom min festhelg heelt rubat min dygnsrytm, men annars trevligt att vanka bland stickade koftor en massa barnkläder och rabattkuponger. dessutom en mjukstart på bara sex timmars arbetsdag-.piece of pie! lagerråtta i tre timmar. relaxing.

[f] plötsligt händer det: Freja tar soporna till containern. Död åt bananflugorna, finally...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback