söndag; tema mulet, operation:disney

idag är det söndag igen. vår andra söndag sen vi kom till denna trevliga plats på jorden, som idag dock bjöd på mulet , stängda affärer (även ica) och ganska lugna gator. Inte som lördagar precis..
Både jag och emelie har känt oss rätt slappa idag, lite som om musten gått ur oss. Lite själalugnande med nedladdad Dirty Dancing, några Scrubs-avsnitt, en smarrig lunch (som alltid med lök svamp och vad som mer finns i vår kyl, på konserv eller till extrapris på lågprisaffären Ed.) och sen var det plötsligt eftermiddag. Hopp och hej ut i träningskläderna. Denna gången fick jag agera lite PT - som annars e träningsemelies roll - och vi både powerwalkade, joggade en bit och fläkte ut oss i stretch vid en bom nere på söder. Sen levde vi nostalgitrip till barndomens filmtittande då vi lyssnade på disneylåtar som emelie äntligen lärt sig ladda ner (hm, piratebay är inte det mest avancerade, men OM man kommer över den höga tröskeln och fattar hur man använder skiten laddar man väl inte ner 60 låtar disney till att börja med? Grattis Halle, till framgångarna i Frejas datakurs!)
Kvällsmaten idag lagade vi - otroligt nog, (för att vara halle och fralle) - tillsammans! Som ett gift par, som plötsligt insåg hur bra de har det tillsammans även i de trängsta av kök, med svamp och lökigaste lök (temat i vår matlagning har alltid samma ingredienser, men OM folk ändå visste bra vi ändå varierar våra rätter, idag firade vi med spenat!)
Vi sitter och mumsar på delikata äppelbåtar, en och annan (eller flera..) mörk chokladbit, och nu ska vi hoppa in i grannlyan, sno till oss Samirs Mac, som han förberett med nedladdad Lion King efter förfrågan. Han är tillomed så snäll att han innan han drog ut för att se fotboll på sportsbar gjorde filmen bara-att-trycka-på-play-redo. (tur, för hur fan man sätter på en film på en mac kommer för mig att vara obegripligt till den dag jag skaffar en egen.)

[f] aaaaa chipanjaaa, haba wischima waaa, penja waa,..penja waa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback