nasse hittar en stol




så göra vi när vi tvätta våra kläder, tvätta våra kläder, tvätta våra kläder, så göra vi när vi tvätta våra kläder tidigt en torsdagsmorgon

.. (fast det var mer sen eftermiddag..) och utanför Lavautomique Laverie:an stod en stol och väntade timme ut och timme in, alla fem gånger vi passerade (för det tar ju sin tid att tvätta, torka, vakta).

Vi var rätt sega idag. Har handlat på carrefour - som ju alltid känns som en stor dagsutflykt - och tvättat alla våra chokladkladdiga kläder och lakan, och när grannarna frågade om vi skulle med ut på happy hour sa vi definitivt nej! Vem går ut klockan fyra? (Hon var visst redan halv sju.) Även om vi helst bara lagt oss raklånga på sängen tog vi tag i våra liv och sprang våra respektive rundor.

Fantastisk omelett, lite liniment på min jätteonda vad, varsin dusch för att bli av med joggsvetten, och sen, lite innan tio, gav vi oss ut på jakt, helt enligt Nasse hittar en stol-principen. Gå som om du inte letar efter en stol. Hitta en stol, ta stolen och fortsätt gå längs med gatan som om inget är annorlunda. Ha helst inte med en kompis som inte kan hålla sig för skratt, då detta visat sig verka lite misstänkt. Ta de mörkaste gatorna hem, dvs inte storgatan, då det visat sig vara en helt fel gata att agera diskret på med en hittad stol i famnen. Hittestolen är den bästa vi haft!

21.47 - nasse hittar en stol.
[f] idag såg jag tre gubbar på taket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback