le chocolat

emelie och jag tittade precis på Chocolat. emelie hade aldrig sett den - shit, vilken miss. klockan e efter sex och vi har bara myst heela dagen. gick ut på promenad, skulle gå på museum, men när vi bara hade 4€ i kontanter blev vi bittra (för att de inte sa kom in ändå, käära vänner), även om det tillomed var reducerat pris idag pga något ombygge i ngt rum. istället vi satte oss på en bänk och flummade ett tag, sen hyrde vi film, gick hem och fikade and here we are.
emelie mimar till ola salos "one of us is gonna die young", inklusive vilda rörelser och dans. jag liggdansar. har ju datorn i knät, inte det lättaste att orka ta sig ur denna situationen precis. vi skrattar, emelie går ner i spagat, och i sin uppspelthet öppnar hon fönstren på vid gavel så att även folk nere på gatan ska få höra ola.
emelie e lite galen.
dagen har verkligen varit så himla bra, och det bästa e att jag vet att den kommer bli bättre! we've got a plan.
till kulinarisk kvällsmåltid kommer det tillagas en dinde au vin (dvs kalkonfiléer i vinsås. kalkon var billigare än kyckling), och au dessert har vi filmen Dreamgirls. med andra ord en storslagen söndagkväll som ligger framför oss.

nu: en jogg
sen: dinde au vin på en bädd av des carottes.
sen sen: filmmysipys i kombo med musikalisk stimulans.

[f] "he's not my father - he's my pony!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback