inflyttad

tangentborden i frankrike e halknasiga. bokstaverna a resp m har fatt helt fel platser. kanske de satte pluttarna fel i fabrikerna. jattejobbigt att skriva, men jag forsoker.
i fredags fick vi nycklarna. vi kallar var hyresvar for spellevinken, da han likanr en.. spellevink. tanig, inte sa lang, franskt utseende men jattetrakigt, och blyg och pa ngt satt i underlage. killen kommer inte blasa oss, det e ett som e sakert.
vi bor overst. nar man e jattetrott i benen e det minst tva vaningar kvar att knalla. de lagre vaningarna i huset har jattestora dorrar in till lagenheterna, har stora fonster, och sakert gamla fina maffiga rum. vi har tjanstefolkets kyffen pa vinden. en dorr som paminner om hogstadiets skapdorrar, fyrtiofyra laskolvar, alla med olika nycklar som ser likadana ut. grannen intill som vi annu inte gatt in och presenterat oss for gillar techno, och vaggen e TUNN. han gillar ochsa att spala hog volym till langt in pa sena natten. inget varmvatten; och det ser allmant fattigt ut inne. med andra ord: WE LOVE IT!
trivs sq javlq bra. laget e toppen.

nu stangs snart internet. posta oss pa:

2 rue tournefort
13100 Aix en Provence

eller smsa/ring pa +33631302249

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback