uppsägning och nytt jobb, dag ett

vi har distribuerat.
det var den stora dela-ut-pizzeria-blad-dagen idag. abdel ringde, vi kom och en ytterst konstig stämning infann sig emellan mig, emelie och pizzeriaägaren abdels besvikna blick då vi meddelade att nej, vi hade inte börjat dela ut några flyers än (skulle vi vara klara med det nu? är det öppning nu?) och att tyvärr, vi ska lämna aix om redan en månad. det var vår första jobbdag idag. det var en skum första dag. men vi tog tag i saken, traskade ut och delade delade delade ut tuusen tractes. gata upp, gata ner. klockan sex var vi tillbaka och blev bjussade pizza. skamsna som vi var för att vi ställt till med lite problem traskade vi ut med ännu en stor hög reklamblad gata upp och gata ner mellan 19 och 21.

dessutom har vi idag hunnit med veckans sista dag i skolan, en långlunch med lillebror, att ringa spellen och säga upp lägenheten (han var inte heller gladast på jorden - ni måste skriva ett brev), och dessutom har vi skrivit brev till spellen i fin fransk formel stil för att delge honom att vi härmed säger upp vår apt. (tack younes för hjälpen..)

en dag med mycket beslut, tunga diskussionsämnen (kärlek, sex, litteratur och mögel), växlande humör och känslor på alla håll om allt med alla.
lite moralsagor om prinsar, prinsessor och det goda livet.
en emelie med roliga historier, glatt humör och gnistrande ögon (med eller utan glänsande idominsalva på de svullna ögonen).

[f] emelie - vet inte riktigt om hon gillar DirektSoir eller Metro bäst. "det är svårt".
    freja - vet inte riktigt om hon har läst DirektSoir eller Metro någon endaste gång. "det är svårt".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback