scat it is

idag har vi en söndagssöndag. sä jävla mysigt. scrambled eggs och skinkor till frukost, lille prinsen på besök så jag höll mig inte hemma igårkväll/natt. Det blev en big night out på club Scat, som jag aldrig tidigare varit på, men som defo ska bli mitt och emelies hak i framtiden. hunkar o, hunkar. de var överrallt, en fröjd för ögat.
jag och emelie stuvade ihop en liten gourmetmåltid igår, till oss och lille prinsen (vi kan kalla honom Bambi), med tända ljus, vin från trakten och lufttorkat, lagrat och solmoget. Bambi får oss dock att känna oss som svulster när han endast käkar tre paprikabitar, en crab stick och dricker lite coke. jävla fransmansmanér. ta nu en rejäl bit korv, för fan!
på applestore ligger bambis beställning efter en 16-gigabyte:are, i blått, som om en vecka kommer ha klassikern Living on my own på högsta volym i mina öron. dessutom har han beställt en jack-jack-kabel till mig och halle så att vi kan ha lite mer hemmabioljud på våra filmer än hittills. ska bli fett. ikväll är det casino royale. definitaly, för i veckan ska vi fira våra fattiga plånböcker med nya bondfilmen på bio.
dagens: vi pratar om mitt onda ben, hur jag hela tiden tänker att det nog gått över, men att det aldrig har det när jag känner efter. emelie nämner att hon fått kramp under natten varpå bambi inte lyssnar helt på vad vi pratar om och fäller dagens roligaste kommentar! emelie: i got cramps so many times last night   bambi: don't say that in front of Freja!
how i met your mother
passar mig verkligen jättebra. tackar. kan knappt fatta att jag missat det totalt på svensk television. tur att piratebay finns.
nu blir fanimej lite mraz och lunch, vad än halle tycker. i'm in charge now!

[f] jag är jonathan i kamomilla stad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

men du. då är jag kasper och jesper på samma gång! :) BISOUS

2008-11-03 @ 00:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback