jag läser harry potter

Imorse hade jag glömt vantarna, vilket jag kom på när det efter ett par hundra meter hemifrån på cykel blev isande kallt av vinden på alla mina fingrar. Osis, jag hade inte tid att vända! När jag kom fram var jag varm av cykling, stel i händerna av kylan och röd-rosa-flammig i ansiktet av de bitande minusgraderna. (Jag ser alltid så dum ut när jag kommer till jobbet, typiskt, när det ju är tänkt att man ska vara så chic å snygg.)

I eftermiddags kom stormen. Jag skulle slänga soporna på jobbet, dvs jag skulle kasta all den skit som fyllde upp ett helt rum - det var mycket sopor!! Varför blir det alltid jag som ska slänga soporna? Hur som helst så var det längesedan jag mötte en så stark motvind! Nääästan att jag blåste bort  - ccooolt!

På bussen hem satte det sig en gubbe bredvid mig som började prata, men jag hade musik i öronen och en bok framför ögonen. När jag tog ur lurarna och sa "Förlåt, vad sa du?" så svarade gubben: "Jag pratar så mycket skit, så bry dig verkligen inte om mig!!" Han såg lite ut som en historikerprofessor, vilket även det var lite lustigt!.

Dagens hänt:  När jag stod på farstustubben (så säger de väl i emil i lönnerberga?) för att låsa upp dörren, såg jag att någon försökt göra inbrott här, hos MIG! Dörrens nedersta hörn var typ uppbräckt, fast tjuven upptäckte nog till sin besvikelse att dörren är klädd i ett metallager för han hade inte kommit in, och han var inte heller kvar vid dörren för där stód ju jag och låste upp och inte såg jag någon tjyv inte.

Dagens stora fråga: Vilken idiot som ska göra inbrott ger sig på de nedersta delarna på dörren närmst golvet istället för att försöka få upp låset?

Dagens lättnad: Jag är inte av med något av alla mina värdefulla ägodelar!

Dagens faktum: Detta inlägg var faktiskt rätt drygt.

hör å hur! [f] Jag känner mg friskare än någon annan dag under denna sjukdomsperiod. Kanske att förkylningen är på väg att fly bort, bort, bort

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback